Warning: Illegal string offset 'debug_mode' in /home/beatrijs/domains/beatrijslagarde.nl/public_html/wp-content/plugins/q2w3-post-order/q2w3-post-order.php on line 871
Workshops

Workshops

Ben je bezig met bouwen of verbouwen? Ben je toe aan verandering in je interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of zoek je een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of verjaardag? Boek dan een van onze workshops.
 

Zakelijke markt

 

Voor de zakelijke markt organiseren wij workshops, presentaties en Interieursessies. Voor uw klanten of medewerkers van uw organisatie. Deze workshops worden volledig verzorgd op locatie, dus in uw eigen winkel of bedrijfspand.

Vraagt u naar de mogelijkheden.

 
Workshop Kleur en Interieur bij u thuis
   
Wat houdt het in:
 
Een dagdeel (4 uur) s’morgens s’middags of s’avonds zeer inspirerende educatie op het gebied van Kleur en Interieur. U krijgt een uitgebreide uiteenzetting wat kleur is en wat dat doet voor je woonomgeving. Vervolgens gaat u een inspiratiecollage maken. Er wordt uitgelegd welk doel dit dient en uw persoonlijke stijl wordt in kaart gebracht.
 
  • Heel erg leuk en leerzaam voor ieder die in Kleur en Interieur geïnteresseerd is.
  • Voor degenen die gaan bouwen of verbouwen.
  • Voor degenen die iets willen veranderen maar niet goed weten waarmee te beginnen.
  • Maar ook voor een hele leuke, gezellige, maar toch nuttige dagdeelinvulling voor bv vrijgezellenfeestjes, uitjes met vriendinnen, dagje uit tennisclubje, etc. etc.
 
U bepaalt zelf het aantal deelnemers. Dit is mogelijk vanaf drie, maar maximaal acht personen. Koffie, Thee, eventueel lunch en versnaperingen mag de gastvrouw zelf verzorgen, maar is eventueel ook te boeken. Ook is het mogelijk een Workshop te boeken met High Tea of Tapas. Aarzel niet om contact op te nemen via de mail of even te bellen. Wij doen je graag een zo passend mogelijk voorstel.
 
 
Workshop Kleur en Interieur bij ons in de studio
 
De studio bij Beatrijs thuis is in gebruik! Als de `workshop bij u thuis`je interesse heeft gewekt, maar je geeft de voorkeur aan een andere locatie, dan kan het ook bij ons in de studio.
 
 
Als je een groepje vormt van minimaal 2 tot maximaal 8 (dus 6 of 4 mag ook), kunnen we een workshop organiseren. Je bent er dan even helemaal uit en het `cursuskarakter` is ook wat serieuzer. Zeer aan te bevelen voor degenen die bezig zijn of van plan zijn te bouwen of te verbouwen. Maar ook voor de degene die wat kleine veranderingen willen aanbrengen in hun interieur en niet goed weten waar te beginnen.