Warning: Illegal string offset 'debug_mode' in /home/beatrijs/domains/beatrijslagarde.nl/public_html/wp-content/plugins/q2w3-post-order/q2w3-post-order.php on line 871
Stadswoning

Stadswoning

Oss

Impressie schets 1

Impressie schets 1

Impressie schets 2

Impressie schets 2

Impressie Eethoek

Impressie Eethoek

Impressie Kinderhoek

Impressie Kinderhoek

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond met details

Plattegrond met details

Stadswoning Vlekkenplan

Stadswoning Vlekkenplan

Huidige en nieuwe situatie

Huidige en nieuwe situatie

Vooraanzicht woning vóór

Vooraanzicht woning vóór

Interieur vóór 2

Interieur vóór 2

Interieur vóór 1

Interieur vóór 1

Achteraanzicht woning vóór

Achteraanzicht woning vóór

Impressie schets 1Impressie schets 2Impressie EethoekImpressie KinderhoekPlattegrondPlattegrond met detailsStadswoning VlekkenplanHuidige en nieuwe situatieVooraanzicht woning vóórInterieur vóór 2Interieur vóór 1Achteraanzicht woning vóór

Opdracht
Deze opdrachtgevers raakte de weg kwijt in de structuur van de aanbouw van de woning. Deze was door de vorige bewoners gerealiseerd. Hierdoor hadden ze weinig binding met keuzes die waren gemaakt. Ze hadden grote moeite met de indeling. Kregen geen rust in het interieur. Met de toevoeging van bestaande meubels raakte de balans zoek. Kortom: ze probeerden steeds iets toe te voegen of weg te halen, maar bereikte niet het resultaat wat ze voor ogen hadden. Of het werd nog erger.

 

Oplossing
Wij hebben eerst heel goed gekeken naar de architectuur van de ruimte. Als je de architectuur van de woning respecteert en de ruimte geeft ontstaat er veel meer rust. Vanuit deze situatie zijn de functies opnieuw verdeeld en/of bij elkaar gebracht.