Kleuradvies

Kleur speelt een belangrijke rol in het interieur. Kleur is krachtig en levendig. Kleur stimuleert de zintuigen en kan een aanmerkelijke invloed uitoefenen op gevoelens van welbehagen en comfort. Kleur kan de beleving van een ruimte ook manipuleren.

 

Belangrijk hierbij is natuurlijk dat je weet wat je doet en waarom je het doet! De hulp van een kleurstylist is dan een enorm toegevoegde waarde. Wij komen graag bij je thuis om jouw smaak en wensen te vertalen naar een persoonlijk kleurenplan.

 

Tijdens een kleuradvies van 2,5 uur gaan we samen aan de slag met jouw favoriete kleuren en stijlen. Het resultaat zal een kleurenplan zijn waarin jij je helemaal thuis voelt terwijl het heel anders is dan je zelf ooit had gedacht.

 

 

Als stylist ben ik sinds 2004 gelieerd aan Histor. Voor Histor geef ik kleuradviezen en workshops. Omdat Histor nauw samenwerkt met haar stylistennetwerk ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste producten van Histor. Je zal zien dat dit ook voor jou een groot voordeel heeft. Maar ook de kalk en krijtverf collecties van Pure and Original en Painting The Past zijn mij niet vreemd.

 

De smaak van de opdrachtgever staat altijd centraal dus dat is de leidraad voor het advies.