Warning: Illegal string offset 'debug_mode' in /home/beatrijs/domains/beatrijslagarde.nl/public_html/wp-content/plugins/q2w3-post-order/q2w3-post-order.php on line 871

Ben je toe aan verandering van je interieur?

Of mag je een nieuwe woning helemaal gaan inrichten? Gefeliciteerd! Dat is heel leuk om te doen!  Maar misschien raak je de weg kwijt in het oerwoud van mogelijkheden. Ga je voor modern, klassiek, stoer, strak? Wij helpen je graag een eindje op weg.

 
Hoe het werkt:
Via een smaak en stijlanalyse vormen we een beeld van je wensen. Vervolgens brengen we aan de hand van door jou meegebrachte foto’s, stalen en plattegrond van de woning een woonadvies uit. Hierbij is de smaak van de opdrachtgever altijd het uitgangspunt. We proberen samen met jou te komen tot een advies voor jóuw eigen droominterieur.
 
Een consult duurt ongeveer 2 uur en is gratis en vrijblijvend.
 

 

Voor wie is het:
Voor degenen die niet de behoefte hebben aan een compleet interieurplan, maar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun keuzes. Of het nu gaat om de volledige (her)inrichting van je woning., of je simpelweg toe bent aan een andere kleur, of wilt weten hoe je met wat kleine aanpassingen je interieur een andere uitstraling kunt geven.
 
Praktische informatie:
Het interieurspreekuur wordt iedere zaterdag van 10:00 tot 17:00 gehouden bij van Haaren Woninginrichting in Oss. Let op: wegens grote belangstelling is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken.
 
Een afspraak kun je maken via onderstaande wegen:
 
Telefonisch: 0412-403820 / 06-40348706
Via e.mail: info@beatrijslagarde.nl
 
Adres:
Van Haaren Woninginrichting
ijselstraat 4
5347 KG Oss
www.vanhaarenwoninginrichting.nl